Pink

Pink

Eröffnet am: 16.10.2005 · Akeria
Seite: 3
Eröffnet am: 16.10.2005
Letzte Reaktion: 20.10.2005
Status: Offen
Subforen
kagome1418.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;Pa ne moras udati se haha^^ To i nisam rekla! *lol*<br />
&gt;&gt;Samo eto da se cuvas njega.......ja sam isto na pocetku mislila da je on dobar, ali ondak je naja........Rest weißt eh -.-<br />
&gt;<br />
&gt;ne ne snam ali ja mislim on se samo ovdje u forum tako lud pravi kao i svi ovde (naja skoro svi)<br />
<br />
*lol* Ja sam isto vaka u pravom zivotu. Ti samo da mene vidis u skoli, ti bi rekla da sam ja skroz &quot;cuknuta u mozak&quot;^^ *gg* Ja i Ines se samo smijemo i zezamo.....<br />
<br />
Slusaj ovo:<br />
Mi pricamo u pausi a Ines imala Jaknu na sebi sa onim &quot;Kunstpelz&quot; a ja vidjela i diram ona^^ Pa sam ondak rekla: Jo, isch des eschte Pelz aus da Schweiz^^ *gg*
kagome1418.10.2005
momoko198918.10.2005
Pink
<br />
&gt;<br />
&gt;*lol* Ja sam isto vaka u pravom zivotu. Ti samo da mene vidis u skoli, ti bi rekla da sam ja skroz &quot;cuknuta u mozak&quot;^^ *gg* Ja i Ines se samo smijemo i zezamo.....<br />
&gt;<br />
&gt;Slusaj ovo:<br />
&gt;Mi pricamo u pausi a Ines imala Jaknu na sebi sa onim &quot;Kunstpelz&quot; a ja vidjela i diram ona^^ Pa sam ondak rekla: Jo, isch des eschte Pelz aus da Schweiz^^ *gg*<br />
<br />
haha a ja i prijateljica smo se jednom setali i videli jednog djecka koji je inace uvjek u 5bezirku a mi smo u 10 i mi smo ga zezali i govorili &quot;herst alta was machste in meinem viertel das ist mein block...usw.!&quot; i tako ga na sred zeste zezali i derali se...XD jadnik mali
momoko198918.10.2005
kagome1418.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;*lol* Ja sam isto vaka u pravom zivotu. Ti samo da mene vidis u skoli, ti bi rekla da sam ja skroz &quot;cuknuta u mozak&quot;^^ *gg* Ja i Ines se samo smijemo i zezamo.....<br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;Slusaj ovo:<br />
&gt;&gt;Mi pricamo u pausi a Ines imala Jaknu na sebi sa onim &quot;Kunstpelz&quot; a ja vidjela i diram ona^^ Pa sam ondak rekla: Jo, isch des eschte Pelz aus da Schweiz^^ *gg*<br />
&gt;<br />
&gt;haha a ja i prijateljica smo se jednom setali i videli jednog djecka koji je inace uvjek u 5bezirku a mi smo u 10 i mi smo ga zezali i govorili &quot;herst alta was machste in meinem viertel das ist mein block...usw.!&quot; i tako ga na sred zeste zezali i derali se...XD jadnik mali<br />
<br />
*lol* Trebali ste jos vikati: Aggro Berlin aldeeeeeeer!^^ To bi bilo jos bolje. *gg* Ja mislim da bih se nas dvije samo zezale kad bih se vidjele prvi put.....^^<br />
<br />
Sto sam ja danas opet provalila to nije normalno........ali to je druga prica *gg*
kagome1418.10.2005
momoko198918.10.2005
Pink
<br />
&gt;<br />
&gt;*lol* Trebali ste jos vikati: Aggro Berlin aldeeeeeeer!^^ To bi bilo jos bolje. *gg* Ja mislim da bih se nas dvije samo zezale kad bih se vidjele prvi put.....^^<br />
<br />
lol to i ja mislim, naja ja nisam bas fan aggroa ali mogu ga slusat *offen für alles bin*<br />
&gt;<br />
&gt;Sto sam ja danas opet provalila to nije normalno........ali to je druga prica *gg*<br />
<br />
pricaj ^^
momoko198918.10.2005
kagome1418.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;*lol* Trebali ste jos vikati: Aggro Berlin aldeeeeeeer!^^ To bi bilo jos bolje. *gg* Ja mislim da bih se nas dvije samo zezale kad bih se vidjele prvi put.....^^<br />
&gt;<br />
&gt;lol to i ja mislim, naja ja nisam bas fan aggroa ali mogu ga slusat *offen für alles bin*<br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;Sto sam ja danas opet provalila to nije normalno........ali to je druga prica *gg*<br />
&gt;<br />
&gt;pricaj ^^<br />
<br />
dobro^^<br />
<br />
Stojimo mi u kuhinji, posto sam imala Getränkeservice pa bila ono u Kellnerbekleidung mit Bluse usw.^^ Pa ide Ines prema meni i nosi mi jesti. Mi smo obadve jele i ondak su polako svi dosli koji su to vidjeli i oni su htjela da jedu, a bila samo jedna kaska *gg* pa smo svi jeli iz jedne......a ja rekla:&quot; Komisch, dass da jetzt 6 Leute um einen Teller stehn, wenn da drüben eh um die 20 Teller stehn.&quot;^^ A oni svi pogledali u mene pa ondak u tanjire, pa su se svi morali smijati. :)
kagome1418.10.2005
momoko198918.10.2005
Pink
<br />
&gt;Stojimo mi u kuhinji, posto sam imala Getränkeservice pa bila ono u Kellnerbekleidung mit Bluse usw.^^ Pa ide Ines prema meni i nosi mi jesti. Mi smo obadve jele i ondak su polako svi dosli koji su to vidjeli i oni su htjela da jedu, a bila samo jedna kaska *gg* pa smo svi jeli iz jedne......a ja rekla:&quot; Komisch, dass da jetzt 6 Leute um einen Teller stehn, wenn da drüben eh um die 20 Teller stehn.&quot;^^ A oni svi pogledali u mene pa ondak u tanjire, pa su se svi morali smijati. :)<br />
<br />
*gg* lol
momoko198918.10.2005
kagome1418.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;Stojimo mi u kuhinji, posto sam imala Getränkeservice pa bila ono u Kellnerbekleidung mit Bluse usw.^^ Pa ide Ines prema meni i nosi mi jesti. Mi smo obadve jele i ondak su polako svi dosli koji su to vidjeli i oni su htjela da jedu, a bila samo jedna kaska *gg* pa smo svi jeli iz jedne......a ja rekla:&quot; Komisch, dass da jetzt 6 Leute um einen Teller stehn, wenn da drüben eh um die 20 Teller stehn.&quot;^^ A oni svi pogledali u mene pa ondak u tanjire, pa su se svi morali smijati. :)<br />
&gt;<br />
&gt;*gg* lol <br />
<br />
To je samo jedna od puni prici iz moje skole^^ *g*<br />
kagome1418.10.2005
momoko198918.10.2005
Pink
&gt; &gt; <br />
&gt;&gt;&gt;Stojimo mi u kuhinji, posto sam imala Getränkeservice pa bila ono u Kellnerbekleidung mit Bluse usw.^^ Pa ide Ines prema meni i nosi mi jesti. Mi smo obadve jele i ondak su polako svi dosli koji su to vidjeli i oni su htjela da jedu, a bila samo jedna kaska *gg* pa smo svi jeli iz jedne......a ja rekla:&quot; Komisch, dass da jetzt 6 Leute um einen Teller stehn, wenn da drüben eh um die 20 Teller stehn.&quot;^^ A oni svi pogledali u mene pa ondak u tanjire, pa su se svi morali smijati. :)<br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;*gg* lol <br />
&gt;<br />
&gt;To je samo jedna od puni prici iz moje skole^^ *g*<br />
&gt;<br />
joj u skoli je uvijek luda kuca *lol* samo danas smo imali eltern abend *kotz* i svi se ucitelji beschweraju sto uvjek nemogu nac svoje stvari i kazu da sam Chaotisch @.@ dobro da mama nije opet galamila na mene mislim da je se vec navikla.
momoko198918.10.2005
kagome1418.10.2005
Pink
&gt; &gt; &gt; <br />
&gt;&gt;&gt;&gt;Stojimo mi u kuhinji, posto sam imala Getränkeservice pa bila ono u Kellnerbekleidung mit Bluse usw.^^ Pa ide Ines prema meni i nosi mi jesti. Mi smo obadve jele i ondak su polako svi dosli koji su to vidjeli i oni su htjela da jedu, a bila samo jedna kaska *gg* pa smo svi jeli iz jedne......a ja rekla:&quot; Komisch, dass da jetzt 6 Leute um einen Teller stehn, wenn da drüben eh um die 20 Teller stehn.&quot;^^ A oni svi pogledali u mene pa ondak u tanjire, pa su se svi morali smijati. :)<br />
&gt;&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;&gt;*gg* lol <br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;To je samo jedna od puni prici iz moje skole^^ *g*<br />
&gt;&gt;<br />
&gt;joj u skoli je uvijek luda kuca *lol* samo danas smo imali eltern abend *kotz* i svi se ucitelji beschweraju sto uvjek nemogu nac svoje stvari i kazu da sam Chaotisch @.@ dobro da mama nije opet galamila na mene mislim da je se vec navikla.<br />
<br />
*gg*Mi ne mamo Elternabend^^ To je bilo samo u Gym........sada ne. Posto u HLW gibts keine *g* juhuuuu^^ A i prije nisam nikad bila losa u skoli. Ja sam ipak bila 2.Beste u razredu.
kagome1418.10.2005
momoko198918.10.2005
Pink
<br />
&gt;<br />
&gt;*gg*Mi ne mamo Elternabend^^ To je bilo samo u Gym........sada ne. Posto u HLW gibts keine *g* juhuuuu^^ A i prije nisam nikad bila losa u skoli. Ja sam ipak bila 2.Beste u razredu. <br />
<br />
boah, super i ja bi htijela biti tako dobra ali sam jako ljena i neorganisirana i ucitelji su mami rekli da stalno iman neke blöde sprüche auf lager O.o&quot; tako arg opet nisam... ali sta je HLW?
momoko198918.10.2005
kagome1420.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;*gg*Mi ne mamo Elternabend^^ To je bilo samo u Gym........sada ne. Posto u HLW gibts keine *g* juhuuuu^^ A i prije nisam nikad bila losa u skoli. Ja sam ipak bila 2.Beste u razredu. <br />
&gt;<br />
&gt;boah, super i ja bi htijela biti tako dobra ali sam jako ljena i neorganisirana i ucitelji su mami rekli da stalno iman neke blöde sprüche auf lager O.o&quot; tako arg opet nisam... ali sta je HLW?<br />
<br />
HLW=Höhere Lehranstalt, wirtschaftliche Berufe^^<br />
<br />
To je moja Skola *gg* Ali se zove HBLA ali oni su to ändernli posto je to za wirtschaftliche Berufe und so ;)<br />
<br />
Ja sam danas dobila Englischtest nazad. Imam 2er!!! *freu* Bas mi je drago!! Kako si ti????
kagome1420.10.2005
momoko198920.10.2005
Pink
<br />
&gt;Ja sam danas dobila Englischtest nazad. Imam 2er!!! *freu* Bas mi je drago!! Kako si ti????<br />
<br />
wow super, ocu i ja take dobr eocijene! ;_; neka sama sam sebi kriva sto ne ucim &gt;.&lt;&quot;<br />
evo ja sam dobro samo sto moram danas cuvat malog brata i sestru, oni su katastrofa....
momoko198920.10.2005
kagome1420.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;Ja sam danas dobila Englischtest nazad. Imam 2er!!! *freu* Bas mi je drago!! Kako si ti????<br />
&gt;<br />
&gt;wow super, ocu i ja take dobr eocijene! ;_; neka sama sam sebi kriva sto ne ucim &gt;.&lt;&quot;<br />
&gt;evo ja sam dobro samo sto moram danas cuvat malog brata i sestru, oni su katastrofa.... <br />
<br />
A jadna ti!<br />
<br />
Ja nemam ni sestre ni brate. Nista. Ponekad i placem zato sto sam sama i nemam nikoga. Moli boga da ih imas. Moji roditelji kad umro, ja cu biti sama. A ti ces imati nekoga ko ce sa tobom patiti i tebe razumjeti. Ja tu srecu nemam. Leider.....
kagome1420.10.2005
momoko198920.10.2005
Pink
<br />
&gt;<br />
&gt;A jadna ti!<br />
&gt;<br />
&gt;Ja nemam ni sestre ni brate. Nista. Ponekad i placem zato sto sam sama i nemam nikoga. Moli boga da ih imas. Moji roditelji kad umro, ja cu biti sama. A ti ces imati nekoga ko ce sa tobom patiti i tebe razumjeti. Ja tu srecu nemam. Leider.....<br />
<br />
jadna ti, ja volim sestru i brata i hvalna sam da ih imam ali ponekad me nerviraju, ali zar nemas neku rodicu ili rodaka? jer ja imam puno rodbine u becu pogotov jedna rodica je mi kao sestra, ona ima 14 godina i stalno smo skupa, ili sam ja kod nije ili ona kod mene i uvijek idemo skupa na more ^^
momoko198920.10.2005
kagome1420.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;A jadna ti!<br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;Ja nemam ni sestre ni brate. Nista. Ponekad i placem zato sto sam sama i nemam nikoga. Moli boga da ih imas. Moji roditelji kad umro, ja cu biti sama. A ti ces imati nekoga ko ce sa tobom patiti i tebe razumjeti. Ja tu srecu nemam. Leider.....<br />
&gt;<br />
&gt;jadna ti, ja volim sestru i brata i hvalna sam da ih imam ali ponekad me nerviraju, ali zar nemas neku rodicu ili rodaka? jer ja imam puno rodbine u becu pogotov jedna rodica je mi kao sestra, ona ima 14 godina i stalno smo skupa, ili sam ja kod nije ili ona kod mene i uvijek idemo skupa na more ^^<br />
<br />
imam ja isto puno rodaka i rodica!^^ To nije problem. Imam jednu koja je 20 i ona mi je isto ko sestra. A jedna manja isto.......ona ima 12 godina. ALi je pravo slatka i svaki put kad mi krenemo nazad ona place. Ondak i ja sa njom i tako. Posto mi je zao......jebi ga........kad mi je ko sestra. A teko i kod druge. Pravo se fino slazemo, ali to ipak nije isto ko kod &quot;prave&quot; sestre i &quot;brata&quot;. A kod rodaka imam samo jednog sto mi je drag. On ima 14 godina. I sa njim se super razumjem. On me ponekad zeza, ali znas sigurno kako je to^^
kagome1420.10.2005
momoko198920.10.2005
Pink
<br />
&gt;<br />
&gt;imam ja isto puno rodaka i rodica!^^ To nije problem. Imam jednu koja je 20 i ona mi je isto ko sestra. A jedna manja isto.......ona ima 12 godina. ALi je pravo slatka i svaki put kad mi krenemo nazad ona place. Ondak i ja sa njom i tako. Posto mi je zao......jebi ga........kad mi je ko sestra. A teko i kod druge. Pravo se fino slazemo, ali to ipak nije isto ko kod &quot;prave&quot; sestre i &quot;brata&quot;. A kod rodaka imam samo jednog sto mi je drag. On ima 14 godina. I sa njim se super razumjem. On me ponekad zeza, ali znas sigurno kako je to^^ <br />
<br />
<br />
lol moj rodak koji ima 20 godina, mi smo se prije uvijek zezale, ja sam mu uvijek govorila &quot;pickel gesicht&quot; a on meni uvijek &quot;du bischt ein dickes mädschen&quot; on to rasumije jer je prije zivio u njemackoj a sad opet u bosni a sad se ne zezamo vise tolko je on nema vise pickel a ija sam malo smrschala ^^
momoko198920.10.2005
kagome1420.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;<br />
&gt;&gt;imam ja isto puno rodaka i rodica!^^ To nije problem. Imam jednu koja je 20 i ona mi je isto ko sestra. A jedna manja isto.......ona ima 12 godina. ALi je pravo slatka i svaki put kad mi krenemo nazad ona place. Ondak i ja sa njom i tako. Posto mi je zao......jebi ga........kad mi je ko sestra. A teko i kod druge. Pravo se fino slazemo, ali to ipak nije isto ko kod &quot;prave&quot; sestre i &quot;brata&quot;. A kod rodaka imam samo jednog sto mi je drag. On ima 14 godina. I sa njim se super razumjem. On me ponekad zeza, ali znas sigurno kako je to^^ <br />
&gt;<br />
&gt;<br />
&gt;lol moj rodak koji ima 20 godina, mi smo se prije uvijek zezale, ja sam mu uvijek govorila &quot;pickel gesicht&quot; a on meni uvijek &quot;du bischt ein dickes mädschen&quot; on to rasumije jer je prije zivio u njemackoj a sad opet u bosni a sad se ne zezamo vise tolko je on nema vise pickel a ija sam malo smrschala ^^<br />
<br />
pa dobro ondak *gg*^^ Mene Aldin (tako mi se taj rodak zove) zezo prosle godine, kad sam imala momka koji se zove &quot;Yasha&quot; *gg*^^ I on se bas tako zvao, zato sto mu je Tata bijo Türke a Mama bila Austrijanka. ALi on je &quot;ohne Bekenntnis&quot; Bili smo u gradu i on me vazda zezo kad me vidijo sa njim. Reko:&quot;Dede stavi Maramu i ab in die MOschee&quot;^^ jeli je viko:&quot;TÜRKIYE, TÜRKIYE&quot; *lol* Er ist so verrückt *gg*^^
kagome1420.10.2005
momoko198920.10.2005
Pink
<br />
&gt;pa dobro ondak *gg*^^ Mene Aldin (tako mi se taj rodak zove) zezo prosle godine, kad sam imala momka koji se zove &quot;Yasha&quot; *gg*^^ I on se bas tako zvao, zato sto mu je Tata bijo Türke a Mama bila Austrijanka. ALi on je &quot;ohne Bekenntnis&quot; Bili smo u gradu i on me vazda zezo kad me vidijo sa njim. Reko:&quot;Dede stavi Maramu i ab in die MOschee&quot;^^ jeli je viko:&quot;TÜRKIYE, TÜRKIYE&quot; *lol* Er ist so verrückt *gg*^^<br />
<br />
lol moja mama zeza moju rodicu zato sto ima muslimana kao momka i ona isto kaze da stavi maramu na glavu *lol* ali to nekako bosanci sowieso ne nose samo turkischi
momoko198920.10.2005
kagome1420.10.2005
Pink
&gt; <br />
&gt;&gt;pa dobro ondak *gg*^^ Mene Aldin (tako mi se taj rodak zove) zezo prosle godine, kad sam imala momka koji se zove &quot;Yasha&quot; *gg*^^ I on se bas tako zvao, zato sto mu je Tata bijo Türke a Mama bila Austrijanka. ALi on je &quot;ohne Bekenntnis&quot; Bili smo u gradu i on me vazda zezo kad me vidijo sa njim. Reko:&quot;Dede stavi Maramu i ab in die MOschee&quot;^^ jeli je viko:&quot;TÜRKIYE, TÜRKIYE&quot; *lol* Er ist so verrückt *gg*^^<br />
&gt;<br />
&gt;lol moja mama zeza moju rodicu zato sto ima muslimana kao momka i ona isto kaze da stavi maramu na glavu *lol* ali to nekako bosanci sowieso ne nose samo turkischi<br />
<br />
pa i jeste tako. Ali mi imamo jednu u razredu koja je iz Turske i ne nosi maramu. Zato sto njezin caca njoj ne brani da ide bez marame u skolu. Oni su kao &quot;moderne Türken&quot;, ali bas su nett i imaju Restaurant u Linzu^^ Da krieg i imma Kebap um sonst *gg*^^
kagome1420.10.2005
momoko198920.10.2005
Pink
<br />
&gt;<br />
&gt;pa i jeste tako. Ali mi imamo jednu u razredu koja je iz Turske i ne nosi maramu. Zato sto njezin caca njoj ne brani da ide bez marame u skolu. Oni su kao &quot;moderne Türken&quot;, ali bas su nett i imaju Restaurant u Linzu^^ Da krieg i imma Kebap um sonst *gg*^^<br />
<br />
<br />
cool, u mome razredu imaju tri turkinje ali oni nose maramu keine ahnung sasto. ali su total nett und so.<br />
leider mi je mama rekla da nejedem vise hüner-kebap wegen vogelgrippe O.o&quot;
momoko198920.10.2005
Antworten
Es wurde kein Posting gefunden